Kuala Lumpur – Satu Majlis Penyampaian Hadiah Maybank2u.com LZS Zakat Paybills telah berjaya dilaksanakan baru-baru ini di Menara Maybank, Kuala Lumpur baru-baru ini.

Majlis ini dianjurkan atas meraikan para pemenang Maybank2u.com LZS Zakat Paybills Year-end 2007 Contest. Peraduan yang dijadual berlangsung mulai 1 Okober sehingga 31 Disember 2007 pada tahun lepas.

Pemenang utama peraduan adalah Puan Norsham Abdul Ghani. Sebagai pembayar zakat kepada LZS, beliau juga amat tertarik dengan peraduan ini memandangkan kemudahan yang diberikan amat mudah, senang dan efisyen.

Beliau juga merupakan pemenang bagi bulan Disember 2007. Bagi bulan November pemennagnya ialah Encik Syed Mohamad Jamal dan bagi bulan Oktober pula ialah Encik Abdul Ghafur Ramli. Bagi pihak LZS mengucapkan syabas dan tahniah atas komitmen dan kepercayaan yang diberikan.

Majlis ringkas ini diserikan dengan kehadiran Ketua Jabatan Dakwah dan Kutipan LZS, Puan Hajah Adibah Abdul Wahab dan bagi pihak Maybank adalah Encik Ahmad Shareza bin Abdul Rahman, Naib Presiden merangkap Ketua Perbankkan Maya.