Kuala Lumpur – Satu majlis penyampaian hadiah bagi Pemenang Kempen Membayar Zakat melalui CIMB Click 2006 telah dijalankan di Menara SBB, Bukit Damansara, Kuala Lumpur baru-baru ini.

Peraduan Perbankan Internet LZS bersama CIMB Bank telah berjalan pada dengan jayanya sepanjang tahun lepas. Pemenang akan dipilih berdasarkan jumlah bayaran zakat yang dibayar menggunakan perbankkan internet CIMB Click dalam tempoh tertentu. Pemenang hadiah utama menerimasebuah Hand Phone M.Mobile yang ditaja oleh Hajj Phone dan juga Hamper produk D’Asnaf Kraf. Ia telah dimenangi oleh Datuk Prof. Dr. Zainur Abidin bin Md. Shariff yang juga merupakan bekas Timbalan Cancelor, UNITEN.

Selain itu juga disampaikan hadiah pemenang bagi hadiah bulanan iaitu dari bulan Ogos, September dan Oktober yang juga mendapat hadiah handphone berjenama M.Mobile. Manakala bagi tempat kedua dan ketiga akan memperolehi hadiah berupa CD lagu nasyid keluaran dari Telaga Biru Sdn. Bhd. dan cenderahati istimewa dari Lembaga Zakat Selangor (LZS).

Majlis ini telah disempurnakan oleh Pengarah Eksekutif, CIMB Bank Tunku Ahmad Burhanuddin dan bagi pihak Lembaga Zakat Selangor (MAIS) telah diwakili Encik Aidi Munawir Ahmed Shukri selaku Timb. Pengurus Besar,LZS (MAIS).