Shah Alam – Bagi meraikan kakitangan yang menunjukkan perkhidmatan cemerlang pada tahun 2005, Lembaga Zakat Selangor (LZS) MAIS telah mengadakan Hari Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2005 yang diadakan di Intekma, Shah Alam, baru-baru ini.

Majlis yang merupakan acara tahunan LZS (MAIS) ini telah mempertandingkan 17 kategori anugerah perkhidmatan cemerlang dan enam penghargaan termasuk kepada Ahli Lembaga Pengarah yang lepas. Setiap pemenang menerima plug, sijil dan wang tunai berjumlah RM150.

Kakitangan yang telah memenangi anugerah kakitangan terbaik keseluruhan ialah saudara Mohamed Syahril Hj Zainol. Beliau telah menerima plug, wang tunai RM150, sijil dan pakej umrah untuk seorang. Selain itu beliau turut memenangi anugerah kakitangan terbaik Wilayah Barat.

Penghargaan juga turut diberikan kepada keluarga bekas Pengurus Jabatan Pentadbiran dan Kewangan LZS (MAIS), Allahyarhamah Hajjah Zarina Jantan yang telah kembali ke rahmatullah akibat penyakit kanser.

Turut hadir pada majlis tersebut ialah Pengerusi MAIS, Y.A.D Dato’ Setia Haji Mohamad Adzib Mohd Isa dan Sahibus Samahah Dato’ Seri Utama Diraja Mufti Selangor, Dato’ Setia Haji Mohd Tamyes Hj. Abd. Wahid.