Subang–Sempena sambutan Aidil Adha baru-baru ini, Plus Berhad  dengan kerjasama Lembaga Zakat Selangor (LZS) mengadakan program ‘Sehari Bersama Plus’ di Kompleks Plus Wilayah Tengah di sini pada 10 November.Program ini  adalah salah satu aktiviti bagi menunaikan tanggungjawab sosial  korporat Plus Berhad dan salah satu bentuk program bersama komuniti bagi mengeratkan siraturahim di antara LZS dan Plus Berhad.Seramai 50 orang asnaf fakir miskin dari Pangsapuri Baraqah, Subang Bestari menerima sumbangan wang tunai dan hamper semasa program. Seekor lembu juga dikorbankan untuk dikongsi bersama fakir miskin, kakitangan Plus Berhad dan LZS yang turut hadir.

Selain itu, program dipenuhi dengan ceramah bertajuk Sedekah dan Kelebihannya yang disampaikan oleh Ustaz Hamizul Abdul Hamid, Eksekutif LZS. Di samping itu melalui program ini kakitangan Plus juga dapat beramah mesra dengan asnaf fakir miskin yang hadir.

Turut hadir, Ahmad Fuad Ahmad Shahimi Pengurus Wilayah Tengah Plus dan Abdul Malek Awang Besar, Ketua Jabatan Pembangunan Asnaf, LZS.