Tarikh : 4/12/2008
Penulis : Editor

Assalamualaikum wbt,

Berjumpa lagi kita di ruangan ini. Diharap semua pengunjung portal berada dalam keadaan sihat sejahtera. Dikesempatan ini, kami ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya AidilAdha kepada semua umat Islam di mana jua anda berada.

Semoga kita dapat menghayati dan menghargai pengorbanan Nabi Ibrahim dan juga Nabi Ismail dalam mengikuti perintah Allah dengan sepenuh hati mereka.

Sempena menyambut ketibaan AidilAdha ini juga kami telah menyediakan perkhidmatan EKAD untuk memberi ruang kepada pengunjung menghantar ucapan Hari Raya Korban kepada semua teman-teman pada tahun ini.

Para pengunjung portal kami boleh menggunakan perkhidmatan tersebut melalui link ini EKAD LZS (MAIS) .Semua EKAD tersebut telah direkabentuk sendiri oleh Unit ICT LZS (MAIS).

Pihak editor ingin mengambil kesempatan ini untuk mengajak semua umat Islam untuk menunaikan zakat sebelum akhir tahun 2008 ini. Pembayaran zakat di LZS (MAIS) boleh mendapat rebet LHDN untuk taksiran pada tahun hadapan.

Sila dapatkan kalender tahun 2009 yang menarik bagi setiap pembayaran zakat yang dibuat sepanjang bulan ini sementara stok masih ada. Untuk akhirnya, jangan lupa untuk mengambil bahagian dalam kuiz zakat online yang menawarkan hadiah lumayan yang berakhir 31hb Disember 2008 ini.

Sekian, terima kasih.