Tarikh : 5/11/2008
Penulis : Editor

Assalamualaikum wbt.

Terima kasih kepada semua pengunjung portal LZS. Bagi menggalakkan lagi orang rami untuk membayar zakat LZS telah mengadakan satu peraduan Zakat & Fly.

Kempen tersebut bermula 1 Nov – 31 Dis 08. Pembayaran menerusi Maybank2u.com.my, Amonline.com.my, RHBislamicbank.com.my, Cimbclicks.com.my dan Bankislam.biz serta fpx. Penganjur berhak menggunakan nama, gambar, no. kad pengenalan pemenang untuk tujuan publisiti.

Tiada borang penyertaan atau slogan diperlukan. Pemenang layak memenangi satu hadiah sahaja. Pihak penganjur berhak menggantikan sebarang hadiah dengan hadiah lain yang sama nilainya. Hadiah-hadiah tidak boleh dipindah milik. Tiket penerbangan tidak termasuk sebarang cukai airport atau kos lain. Tiket diberikan sebanyak 12 tiket pergi balik ke destinasi pilihan bagi laluan domestik dan ke Indonesia.

Tapi AWAS!!! Sekiranya didapati berlaku sebarang penipuan dan pemalsuan maklumat, penyertaan akan dibatalkan dan hadiah akan ditarik balik.

Para pemenang dipilih berdasarkan:

Tempat Pertama: Jumlah transaksi terbanyak dan jumlah pembayaran zakat tertinggi dalam tempoh kempen.
Tempat Kedua: Jumlah pembayaran zakat tertinggi dan pembayaran pelbagai jenis zakat terbanyak dalam tempoh kempen.
Tempat Ketiga: Jumlah transaksi terbanyak dan pembayaran pelbagai jenis zakat terbanyak.

Semoga dengan peraduan seperti ini dapat menggalakkan lagi orang ramai untuk membayar zakat di Lembaga Zakat Selangor(MAIS) seterusnya dapat diagihkan kepada asnaf-asnaf yang layak menerimanya.

Wassalam.